Головне

Павелко: У Словенії на нас очікує найважливіший двобій

15.11.2015 19:41 1088 0

Думати та святкувати вихід на чемпіонат Європи-2016 року з футболу національній збірній України ще рано.

Про це президент Федерації футболу України Андрій Павелко розповів після перемоги "синьо-жовтих" над Словенією у першому матчі плей-офф.

"Наша команда зробила перший і дуже важливий крок. Але святкувати ще рано. У вівторок матч-відповідь у Мариборі розпочнеться з рахунку 0:0, тому треба забути про перемогу у Львові та готуватися грати з чистого аркуша. Інакше кажучи, у Словенії нас чекає надзвичайно важкий і напружений другий тайм протистояння", - сказав він.

На думку Павелка, Львів як місце проведення матчу був дуже правильним вибором.

"Аура й атмосфера міста, Арени-Львів - неперевершені. Аніскільки не сумнівався, що такий матч повинен був відбудуться саме у щасливому для збірної Львові", - зауважив він.

Президент ФФУ вважає, що переможного результату не вдалося б досягти без підтримки всіх українців.

"На стадіоні були присутні вболівальники з усіх куточків України, наші герої-воїни АТО та навіть особисто Президент України Петро Порошенко. Своєю неймовірною підтримкою трибуни зарядили та надихнули команду на позитивний результат. Відповідно, ця перемога - заслуга усіх українців", - пояснив він.

Також Андрій Павелко відзначив "фартовість" Президента України для збірної.

"Сподіваюся, що присутність Петра Олексійовича на матчах збірної стане хорошою традицією. І така підтримка на найвищому державному рівні надихне наших футболістів і тренерів на майбутні звершення", - підсумував очільник ФФУ.

Коментарі ()