Головне

Ярмоленко: "Відчувалося тільки те, що на кону стоїть вихід на Євро"

14.11.2015 23:02 480 0

Збірна Словенії - це організована команда.

Про це заявив вінгер збірної України Андрій Ярмоленко, який  прокоментував перемогу своєї команди над Словенією у першому стиковому матчі плей-офф відбору до Євро-2016.

"Ми розуміли, що граємо вдома. До того ж за нас вболівали наші вболівальники і вся країна, тому ми не могли їх підвести і повинні були виграти. З яким рахунком мали вигравати? Не знаю. Я можу це сказати тільки після другого матчу. Головне, щоб ми пройшли далі", - зазначив він.

"Що сказати про збірну Словенії?.Це організована команда. Було видно, що у них є три-чотири висококласних гравця. Той же Кампль, який грає в Байєрі, Ілічич. Хачеріді? Він дуже важливий гравець і для збірної, і для Динамо, але ніяк не може впоратися зі своїми емоціями. Нічого страшного. Сьогодні він виграв практично всю гру у нападників", - додав півзахисник.

За словами Ярмоленка - у матчі ніхто не хотів поступатися.

"Ми знали, що президент буде на матчі. Він подякував нам за гру, сказав не розслаблятися і через три дні показати таку ж гру. Відчувалося тільки те, що на кону стоїть поїздка на Євро. Всі віддавали свої сили і ніхто не хотів поступатися.

"Головне було зіграти організовано в обороні і скористатися своїми шансами в контратаках. Ми розуміємо, що якщо ми заб'ємо один м'яч, то словенцям потрібно буде забивати чотири. Прокляття плей-офф? Поки сильно ніхто не радіє. Два роки тому ми теж виграли з рахунком 2:0 і ходили раділи. Думали, що вже потрапили на чемпіонат світу, але ми все пам'ятаємо, що трапилося. Сьогодні ми зробили перший крок і тепер потрібно спокійно їхати на виїзну гру і грати на результат", - підкреслив Ярмоленко, слова якого наводить Динамомания.

Коментарі ()