Головне

Коноплянка: "Все йде за планом"

14.11.2015 22:16 436 0

Збірна України точно знайде сили на матч-відповідь проти Словенії.

Про це в ефірі телеканалу Футбол 1 заявив півзахисник збірної України Євген Коноплянка, який рокоментував перемогу своєї команди над Словенією у першому стиковому матчі плей-офф відбору до Євро-2016.

"Все йде за планом. Я ж говорив на прес-конференції, що перемога буде. Поки слово своє тримаю, напевно, вже можна йти в експерти. Непростий суперник. Але ми знали це, багато ігор подивилися, знали, на що вони здатні і перекрили їх сильні сторони. Тепер будемо думати, як грати на виїзді", - зазначив він.

"Лицар у масці? Він мені так набив шнобель, що, напевно, хотів, щоб я наступний матч у масці зіграв. Ну, це футбол - це боротьба. Чи вистачить сил на матч-відповідь? не можу сказати, потрібно декілька днів на відновлення а вже потім можна говорити про сили. Але якщо їх не буде - ми їх знайдемо, повірте", - запевнив півзахисник.

За його словами, збірна України мала більше шансів перемогти.

"Словенці пішли у вабанк, могли забивати обидві команди, але у нас було більше шансів. Навіть взяти мій момерт, це як в машині спустити колесо і вона буде ледве їхати, ось так я і біг. Був це б початок матчу, може хоч у ствір воріт влучив", - сказав Євген.

"Ми готові були до того, що до мене та Андрія (Ярмоленка) буде прикута увага. У нас і не тренуваннях так. Ми до цього готові і звикли. Помилки нашого захисту? Рахунок на табло. Захисники сьогодні молодці. Нагадує матч проти Франції? Не хвилюйтесь - пройдемо", - підкреслив Коноплянка.

Коментарі ()