Головне

Федецький, Гладкий і Ярмоленко пропуситили тренування збірної України

09.11.2015 23:41 203 0

У понеділок, 9 листопада, національна збірна команда України провела відкрите тренування на навчально-тренувальній базі київського "Динамо" у Кончі-Заспі.

Не встиг на перше тренування команди півзахисник "Севільї" Євген Коноплянка, який тільки сьогодні увечері приєднається до партнерів по збірній.

Крім того, тренувальну сесію пропустили ще п'ятеро гравців: дніпропетровці Руслан Ротань і Артем Федецький, "гірники" Андрій П`ятов і Олександр Гладкий, а також динамівець Андрій Ярмоленко.

Ротань не зможе допомогти "синьо-жовтим" у найближчих матчах на виліт із словенцями, лікарі збірної діагностували у Руслана надрив задньої поверхні стегна. Є проблеми і в Гладкого - забій лівого гомілкостопа.

Федецький пройшов мануальну терапію спини і вже завтра зможе тренуватися із партнерами. У П`ятова виявили запалення зв'язок на коліні, але і з голкіпером Шахтаря все має бути гаразд. Останній з вищевказаної п'ятірки - Ярмоленко - просто отримав день відпочинку від тренерського штабу через невелике пошкодження, яке він отримав у матчу чемпіонату України із дніпродзержинською Сталлю, повідомляє офіційний сайт ФФУ.

Коментарі ()