Головне

Уболівальники знову перекрили дорогу до стадіону Арена-Львів

04.11.2015 13:21 144 0


Львівські вболівальники вдруге перекрили дорогу на вул. Стрийській, яка веде до стадіону "Арена Львів". Таким чином вони протестують проти схеми продажу квитків на матч плей-офф кваліфікації Євро-2016 Україна – Словенія. Дорогу також перекривали у вівторок, 3 листопада.

"Приблизно о 12:00 футбольні вболівальники, які вже три доби не можуть придбати квитки на матч Україна-Словенія перекрили вул. Стрийську, поблизу будинку №75", – повідомляють очевидці у соцмережах.

Уболівальники ходять через пішохідний перехід, не пропускаючи автомобілів. На дорозі утворився чималий корок. На місце викликали працівників поліції.

За словами речниці патрульної поліції Львова Катерини Рибій, патрульні разом із деякими фанатами поїхали до комерційного директора стадіону, який 3 листопада пообіцяв, що каса сьогодні буде відкрита. Але він сказав, що каса "Арени Львів" не працює через те, що всі 6,5 тис. квитків уже розкупили.

З її слів, комерційному директору не вдалося переконати вболівальників, що квитків у касі вже нема і вони знову пішли перекривати дорогу.

Наразі працівникам поліції все ж вдалося вмовити фанатів розблокувати рух на дорозі.

Нагадаємо, 3 листопада перед матчем "Шахтар" – "Мальме" вболівальники також перекривали доронгу на вул. Стрийській. Продаж квитків у касах "Арени Львів" на матч Україна – Словенія розпочався 2 листопада.

Львів'яни стояли у багатогодинних чергах за квитками, але через кілька годин каси закрили. Сотні вболівальників так і не змогли купити квитки, пише zaxid.net.

Коментарі ()