Головне

Фоменко: Яка ще може бути мотивація, якщо на кону Євро?

18.10.2015 14:09 428 0

Головний тренер збірної України Михайло Фоменко прокоментував результати жеребкування плей-офф до ЧЄ-2016 року, де українця дісталася Словенія.

"Природно, зараз ми почнемо збір інформації про збірну Словенії. До цього спеціально команду не вивчали. Чекали на жеребкування, і ось дочекалися. Попереду місяць, і тепер почнемо цілеспрямовану підготовку до плей-офф. Я перед жеребкуванням не думав про того, хто нам може випасти в плей-офф. Чекав будь-якого суперника.

Реванш у Словенії? Напевно, про це можна було б говорити, якби зараз у збірній грали ці ж хлопці. А так команда і склад збірної змінилися. Проте, природно упівсили ніхто грати не буде, підготовка буде серйозна. Яка ще може бути мотивація, якщо на кону Євро? Думаю, в цьому плані проблем не буде. Спочатку вивчимо Словенію, а потім говоритимемо про силу суперника.

"Звичайно, краще було б зіграти перший матч на виїзді, але нічого не змінимо. Був досвід першого домашнього матчу з Францією. його теж врахуємо при підготовці. У Києві або Львові приймемо Словенію? Рішення прийме виконком, керівники ФФУ. Є багато нюансів. Але в обох містах підтримка буде божевільна. Якщо судити за статистикою, то у Львові у нас було більше вдалих матчів", - цитує Фоменка matchday.ua.

Коментарі ()