Головне

Павелко: "Атмосфера в збірній повинна бути усіма нами підтримана на найвищому рівні"

13.09.2015 22:58 264 0

Футболісти збірної України повинні розуміти, що крім перемог нашої команди та виходу до Євро-2016, іншої можливості піднести радість громадянам нашої країни наразі неможливо.

Про це в ефіері телеканалу 2+2 заявив президент ФФУ Андрій Павелко.

"Всі бачили матч збірної проти Білорусії. Усі вболівальники були натхнені першим таймом з білорусами, бачили, що з'явилася запальна суміш, яка б подолала всі перешкоди. Зі Словаччиною була гра на нервах, кожен із суперників розумів, що один гол може вплинути на результат матчу", - зауважив Павелко.

"Головне, що навіть результат матчу зі Словаччиною не ставить крапку у шансах нашої збірної", - зазначив президент ФФУ.

За словами очільника ФФУ, тепер потрібно зосередитися на останніх двох матчах.

"Найголовніше те, що тепер ми вже повинні зосередитися на матчах проти Македонії та Іспанії. Атмосфера в збірній повинна бути усіма нами підтримана на найвищому рівні", - зазначив він.

"Всі ті вимоги, які були обумовлені ще на початковій стадії відбіркового циклу - виконуються повністю: матеріальні, емоційні, пріеміальні. Найголовніше, самі футболісти повинні розуміти і знати, що на даний момент в нашій країні іншої можливості піднести в кожну оселю радість, крім перемог нашої команди та виходу України на Євро-2016 у Францію - не придумаєш", - зауважив Павелко.

За словами президента ФФУ, ця мотивація найсильніша.

"І ця мотивація найсильніша. Вона повинна піднести наших футболістів, як це було 1-му таймі проти збірної Білорусі. Ось таку гру, якщо Україна покаже, то зможе стати кращою командою, що зайняла 3-тє місце", - підкреслив Павелко.

Коментарі ()