Головне

Павелко: Саакашвілі на матчі збірної України - це на фарт

07.09.2015 10:43 144 0

Матч відбору до ЧЄ-2016 з Білорусією, що проходив у Львові, президент Федерації футболу України Андрій Павелко дивився у компанії очільника Одеської ОДА Михайлпа Саакашвілі, якого вважає фартовим для українcької команди.

"Завдяки безпосередній участі Саакашвілі нам вдалося повернути великий футбол в Одесу. Так що, можливо, присутність Міхеїла у Львові і була на фарт. Думаю, що тепер його відвідування матчів нашої збірної стане хорошою традицією", - сказав після гри Павелко.

Окрім того Павелко заявив, що шанси на успіх збірної України у відборі до ЧЄ-2016 залежать від самої команди.

"Я вірю в нашу команду. Сподіваюся, що нам вдасться скористатися упевненістю словаків, що похитнулася, після програшу Іспанії. Турнірна перевага залишає суперникам більше варіантів ведення гри. Але це жодним чином не знімає з нас завдання завоювати три очки в Жилині, - Павелко.

Також президент ФФУ відзначив підтримку уболівальників на Арені-Львів.

"Рідко на якому матчі побачиш таке єднання серед уболівальників конкуруючих команд. Увесь стадіон створив неповторне відчуття єдності, братерства і підтримку.

До глибини душі був зворушений банером на увесь гостьовий сектор із зображенням українського прапора. Величезне спасибі білоруським уболівальникам за їх підтримку і сміливість в цей важкий для України час. І також хочу від душі подякувати нашим фанатам і місту Львів за теплий прийом і щиру гостинність. Ніщо не зможе краще підкреслити стосунки між нашими народами ніж перекличка уболівальників двох країн: "Разом назважди"!.

Коментарі ()