Головне

Євро-2016. Відбірковий етап. Україна - Білорусь 3:1. Перемога першого тайму

05.09.2015 23:51 433 0
Євро-2016. Відбірковий етап. Україна - Білорусь 3:1. Перемога першого тайму

Збірна України у важливому матчі здобула перемогу над командою Білорусі у відборі до ЧЄ-2016 року. Гра на Арені-Львів вийшла багатою на забиті м`ячі, і запам`яталася солідарністю українських та білоруських уболівальників, які перегукувалися: "Слава - Україні - Героям Слава та Живє Бєларусь". Сама ж гра не була такою гостинною для суперників з Білорусі.

Вже на сьомій хвилині пас від П`ятова знаходить Кравця, який відкриває рахунок в грі, пробивши ударом низом воротаря білорусів. Українці продовжували наступ і після забитого голу, повністю перегравши, переборовши і перебігавши суперника. Особливо були активними Ротань, Коноплянка, Кравець та Гармаш. А останній був ще й особливо балакучим, і вже на 14-й хвилині отримав попередження за розмови, коли суддя не призначив пенальті за гру рукою Філіпенка у власній штрафній.

На 30-й хвилині українці зробили рахунок 2:0, і цього разу відзначився Ярмоленко, який забивав у порожні ворота Горбунова. Підопічні Олександра Хацкевича абсолютно нічого не створили біля воріт П`ятова за винятком удару Мартиновича, який легко взяв голкіпер збірної України. На 40-й хвилині "синьо-жовті" забивають третій гол. З пенальті відзначився Коноплянка, який влучним ударом у кут воріт відсвяткував народження доньки.

У другому таймі на полі Арена-Львів був абсолютно інший футбол. Українці збавили оберти і грали вже по результату. Після цього моменти почали виникати біля воріт П`ятова. Гарний шанс був у Корнілєнка, але пробив повз ворота. У результаті форвард білорусів свій гол таки забив. З 11-ти метрів Корнілєнко пробив П`ятова, реалізувавши пенальті призначене за фол Хачеріді.

Забити більше білорусам українці вже не дали. Фоменко зробив три заміни, щоб пожвавити гру. Незадоволений своєю заміною був Ярмоленко, який, мабуть, мав за мету оформити дубль.

Наприкінці матчу догрався Гармаш. Вже у компенсований арбітром час Денис красиво падав у штрафній булорусів і отримав друге попередження за симуляцію та червону картку. Можливо, це і на щастя для українців перед грою зі Словаччиною. Матч зі словаками буде нервовим, а настрій Гармаша на такі важливі матчі ми всі знаємо. Тепер попереду Словаччина і вітання для збірної України будуть після ції гри.

Коментарі ()