Головне

Українські спортсмени стали чемпіонами Європи з ракетомодельного спорту

29.08.2015 09:11 812 0

З 21-го по 28-е серпня 2015 року Україна вперше в історії приймала чемпіонат Європи з ракетомодельного спорту.

У підсумку збірна України стала абсолютним чемпіоном Європи з ракетомоделювання у командній першості, йдеться у прес-релізі, який отримав Чемпіон.

Чемпіонат Європи з ракетомодельного спорту проходив у селі Великий Дорошів, Жовківського району Львівської області. Місце для проведення континентальної першості обирали понад півроку.

Спеціально для проведення чемпіонату у полі облаштували спортивно-розважальне містечко площею майже 100 000 кв. м.

Усього у змаганнях брали участь 111 спортсменів з 12 країн світу, зокрема з Білорусі, Болгарії, Італії, Латвії, Литви, Польщі, Румунії, Словаччини, Швейцарії, Естонії й України. Особливим учасником стала команда США, яка просила спеціального дозволу у Міжнародної авіаційної федерації, аби взяти участь у континентальному турнірі.

За підсумками 4 днів змагань українська збірна стала абсолютним чемпіоном у командній першості:

Українська збірна юніорів завоювала 7 золотих (3 в індивідуальному та 4 у командному заліках), 3 срібних (1 в індивідуальному та 2 у командному заліках) і 4 бронзових медалі (3 в індивідуальному й 1 у командному заліках).

Доросла збірна всього завоювала 7 золотих (4 в індивідуальному та 3 у командному заліках), 3 срібних (2 у командному й 1 в індивідуальному заліках) і 3 бронзових медалі (2 в індивідуальному й 1 у командному заліках).

Коментарі ()