Головне

Одеса у перших числах серпня прийме міжнародну гонку UCI

22.07.2015 21:44 186 0

1 та 2 серпня в Одесі вперше пройде міжнародна велогонка Odessa Grand Prix.

У календарі UCI у заїздів значиться категорія 1.2. Тобто, гонка в Одесі категорійно має такий же статус, як і Київська міжнародна гонка Race Horizon Park, йдеться у прес-релізі, який отримав Чемпіон.

Odessa Grand Prix - це дві окремі велогонки: Odessa Grand Prix-1 і Odessa Grand Prix-2. Пройдуть вони по вулицях Південної Пальміри, у тому числі на знаменитій Дерибасівській.

"Україна прописала у календарі UCI (Міжнародного союзу велосипедистів) ще одну велогонку, цього разу в Одесі. Для учасників це нова траса, і, безсумнівно, гонка буде видовищною і гострою", - зазначив президент Федерації велоспорту Україна Олександр Башенко.

На даний момент у гонці Odessa Grand Prix готові взяти участь 16 команд - 7 іноземних і 9 українських. Міжнародне велосипедне суспільство буде представлене колективами з Казахстану, Молдови, Білорусі, Румунії, Азербайджану, Ізраїлю та США.

А загальна кількість учасників Odessa Grand Prix, включаючи гонщиків, обслуговуючий персонал, суддів, пресу, почесних гостей, складе більше 250 чоловік.

Коментарі ()