Головне

Чоловіча збірна України з дзюдо - бронзовий призер Європейських ігор

28.06.2015 13:32 844 0

У завершальний день І Європейських іграх у Баку скарбничка України поповнилася єдиною та завершальною нагородою - бронзовою.

Чоловіча збірна України з дзюдо у командних змаганнях в останньому своєму поєдинку виявилася сильнішою за команду Угорщини.

Георгій Зантарая (66 кг) стартову сутичку "бронзового" поєдинку завершив достроковою перемогою.

Сергій Дребот (73 кг) зі своїм суперником провів на татамі всі відведені п'ять хвилин, за підсумками яких був визнаний переможцем, адже угорець набрав фільше попереджень.

На Віталія Дудчика (81 кг) також чекало 5-хвилинне протистояння, але цього разу кількість порушень була вже не на користь України.

Кеджау Ньябалі (90 кг) зі своїм супротивником проводили обережну сутичку. Українцю вдалося здобути "юко", але прикра помилка на останній хвилині коштувала йому перемоги - "іппон".

І тепер усе залежало від Якова Хаммо, який своїх партнерів не підвів. "Іппон" на другій хвилині, і українці - бронзові призери турніру.

I Європейські ігри

Баку, Азербайджан

Дзюдо

Командні змагання

Чоловіки

Поєдинок за бронзові нагороди

Україна - Угорщина - 3:2

Нагадаємо, у чвертьфіналі Україна програла Росії, але отримала шанс позмагатися за бронзові нагороди.

Отже, на дебютних Європейських іграх збірна команда України у всіх видах спорту, які були представлені у Баку, здобула 46 нагород - 8 золотих, 14 срібних і 24 бронзових.

ПЕРЕЛІК УСІ УКРАЇНСЬКИХ ПРИЗЕРІВ ЧЕКАЙТЕ НЕВДОВЗІ У НАШОМУ ОКРЕМОМУ МАТЕРІАЛІ.

Коментарі ()