Головне

Перемоги не бувають постійними, - Олена Костевич

17.06.2015 14:35 744 0

Олені Костевич не щастить з турнірами рівня континенту, адже чемпіонкою Європи їй вдалося стати лише недавно, а титулами чемпіонки Олімпійських ігор і світу вона володіє давно.

Так сама спортсменка прокоментувала свій виступ на I Європейських іграх у Баку, де вона зупинилася за крок від п’єдесталу пошани.

"По приїзду до Баку трохи захворіло горло та піднялася температура. Під час самих змагань у залі було чимало відволікаючих факторів. Навіть при подвійному захисті - беруші та навушники - доносилися хлопки та музика", - сказала Олена.

"Так виходить, що з турнірами рівня континенту мені не дуже щастить. Чемпіонкою Європи мені вдалося стати лише недавно, а титулами чемпіонки Олімпійських ігор і світу володію давно", - додала Костевич.

За її словами, Європейські ігри їй дуже сподобались, але, на жаль, до цього періоду вона ще не вийшла на пік своєї форми.

"До того, що перемоги не бувають постійними, потрібно відноситися по-філософськи та продовжувати наполегливо працювати, а результати обов’язково прийдуть", - цитує її сайт НОК України.

Коментарі ()