Головне

Махиня-Стадник: "Я відчувала підтримку, що було дуже важливо"

15.06.2015 21:43 119 0

Слабких суперниць на Європейських Іграх в Баку немає, а усі сутички у вільній боротьбі були дуже непростими.

Про це одразу після отримання золотої медалі Європейських ігор заявила борчиня Аліна Стаднік-Махиня, яка поділилася з прес-службою НОК України своїми враженнями від участі на турнірі в Баку та своєї історичної перемоги.

"Слабких суперниць на цьому турнірі в мене не було. Усі сутички були дуже непростими. Наприклад, перший поєдинок в 1/8 фіналу був для мене дуже важливим, адже як свій виступ розпочнеш, так його і проведеш", - вважає наша новоспечена чемпіонка.

Але Аліна відзначила, що найскладнішим поєдинком стала фінальна зустріч, адже суперниця з Ізраїлю, на думку нашої борчині, дуже сильна спортсменка.

"Тим не менш, мені вдалося перемогти її. Мабуть, через те, що в мене було більше бажання здобути перемогу. Тепер буду на трибунах вболівати за своїх подруг по команді та хлопців-вільників, яким щиро зичу успіхів та перемог. Для кожного спортсмена дуже важлива підтримка. Сьогодні я її відчувала", - сказала українка.

"Щаслива, що зробила почин золотим медалям для нашої команди. Крім того, дуже приємно усвідомлювати, що стала першою українською чемпіонкою на перших Європейських іграх", - додала вона.

Аліна також зізналася, що отримала море позитивних емоцій від перебування в Баку. "Особливо вразила Церемонія відкриття Євроігор! Я ніколи не була на подібних шоу. Фантастичне видовище!", - відзначила спортсменка.

Коментарі ()