Головне

Тренер збірної Люксембургу обіцяє задати високий темп з перших хвилин

13.06.2015 20:53 188 0

Українська збірна з футболу дуже сильна, у її складі чимало цікавих виконавців.

Про це напередодні очного протистояння розповів головний тренер збірної Люксемубргу Люк Хольц.

"У домашньому поєдинку зі збірною України ми програли, але ця поразка не вплине на наш нинішній настрій. Ми знаємо, що українська команда дуже сильна, у її складі чимало цікавих виконавців. Але, тим не менш, ми постараємося завтра показати хорошу гру, задавши високий темп з перших же хвилин", - сказав він.

"Ми відчуваємо себе сильною командою, але і збірна України теж сильна, і, повторюся, має у своєму складі сильних футболістів. У нас немає двох наших нападників - вони травмовані. В іншому, всі наші гравці у строю", - додав наставник.

За словами Хольца, збірна Словаччини є найсильнішою командою групи.

"У матчі з нами словаки вразили і своєю фізичною формою, і продемонстрованою грою. Вважаю, що збірна Словаччини абсолютно заслужено лідирує у нашій групі. Збірна Іспанії теж сильна", - зауважив він.

"Що ж стосується української збірної, то, зізнатися, перед відбірковим циклом я вважав, що вона сильніша Словаччини. Я і зараз переконаний, що збірна України - команда вищого класу, але словаки у матчі, що відбулися, зуміли показали кращу за рівнем гру. Втім, у будь-якому випадку, збірна України теж відноситься до числа лідерів групи", - пояснив Хольц.

"Що стосується інших команд нашої групи, то їхній рівень нижчий. Але я сподіваюся, що у підсумку у цьому відбірковому циклі ми наберемо хоча б три очки. Великі надії у нас з цим на матч з Білоруссю", - цитує його dynamo.kiev.ua.

Коментарі ()