Головне

Харлан і Бойко стали найсильнішими шаблістами України 2015 року

19.05.2015 18:45 375 0

У Києві минулими вихідними відбувся турнір найсильніших шаблістів України.

Традиційно турнір проходив у два етапи, а підсумкове місце кожного спортсмена визначалося за результатами його виступу в обох турах змагань, інформує сайт Національної федерації фехтування України.

У дівчат звання чемпіонки виборола лідер українського фехтування Ольга Харлан з Миколаєва, яка виграла як перший, так і другий тури змагань.

На другу сходинку п'єдесталу пошани піднялася Ольга Жовнір з Нетішина. У перший день змагань Ольга завоювала бронзу, а у другій - срібло.

Ну і бронзову нагороду за підсумками двох днів турніру виборола киянка Олена Вороніна, що завоювала друге місце у першому турі та третє у другому.

У чоловіків звання найсильнішого шабліста України за підсумками двох турів змагань виборов Дмитро Бойко (Хмельницький - Миколаїв).

Обидва рази Дмитро піднявся на другу сходинку п'єдесталу пошани, проте у загальному заліку цей результат був вищим, ніж у його найближчих опонентів.

А опонентами були одесит Андрій Ягодка, котрий завоював підсумкове срібло (перше місце у першому турі змагань і п'яте місце у другому турі) й Олег Штурбабін з Нетішина, який став бронзовим призером (третє місце у першому турі та четверте - у другому).

Нагадаємо, Анастасія Івченко - найсильніша шпажистка України-2015.

Коментарі ()