Головне

Сезон з фігурного катання в Україні закінчився суддівським скандалом

17.04.2015 18:41 198 0

Фінал Кубку України з фігурного катання серед юнаків закінчився гучними відстороненнями.

Про це повідомляє офіційний сайт Української федерації фігурного катання на ковзанах.

До з'ясування обставин відсторонені від роботи три судді, які обслуговували фінал, а також глава суддівської колегії УФФК.

У зв'язку зі скаргами тренерів, директорів шкіл і керівників регіональних Федерацій УФФК на упереджене суддівство, а також деякі моменти в організації самих змагань, було прийнято рішення зібрати нараду.

На ньому були присутні президент УФФК Євген Ларін, глави тренерської ради та суддівської колегії, а також ряд тренерів, спортсмени яких брали участь у турнірі у Києві.

Від роботи до з'ясування обставин відсторонені три судді: Воропаєва Олена, Єгоров Валерій, Яромова Світлана. Також через недотримання правил проведення змагань тимчасово усунені від роботи Святослав Карпов і Євген Динік.

Тимчасово відсторонений від виконання зобов'язань глава суддівської колегії УФФК Юрій Балков, який організовував усі внутрішні етапи Кубку України.

Найближчим часом буде створена комісія УФФК, яка проаналізує роботу суддівського корпуса. Рішення по даному питанню винесе Президія Федерації на найближчому засіданні.

Коментарі ()