Головне

Ярмоленко: Певний шанс зачепитися за нічию у нас був

28.03.2015 09:21 392 0

У збірної України був шанс зачепитися за нічию у поєдинку відбору на чемпіонат Європи-2016 з Іспанією.

Про це в ефірі телеканалу "Футбол 1" розповів нападник "синьо-жовтих" Андрій Ярмоленко.

"Певний шанс зачепитися за нічию у нас був. Звичайно ж, дуже важко грати проти іспанців. Вони дуже добре контролюють м'яч, відбирати його всі 90 хвилин дуже важко", - сказав він.

"Напевне, у першому таймі ми притиснулися до власних воріт, давали іспанцям багато комбінувати та тримати м'яч. А у нас в атаці у першому таймі практично нічого не було", - додав гравець.

За словами Ярмоленка, йому дуже важко було весь матч грати без м'яча, обороняючи свої ворота.

"Я чудово розумію, що сьогодні зіграв не зовсім вдало. Сьогодні всі хлопці старалися, билися, але ми чудово розуміли проти кого граємо. Як Іспанія контролює м'яч, так жодна команда у світі цього не робить", - зауважив він.

Лідер збірної впевнений, що гравці з України віддали у матчі з Іспанією всі сили.

"Коли іспанці забили м'яч, то вони про атаки особливо вже не думали. Могли вони за це поплатитися, адже у нас було кілька моментів. І якби ми були фартовішими, то могли б зачепитися за нічию", - пояснив Ярмоленко.

"Це не остання гра. У нас попереду матчі з іспанцями вдома, зі словаками на виїзді. Ще нічого не втрачено. Потрібно готуватися. Впевнений, удома з іспанцями буде інша гра, адже вболівальники будуть нас підтримувати", - підсумував він.

Коментарі ()