Головне

Ярослав Попович звинуватив керівництво Федерації велоспорту у корупції

27.02.2015 21:35 185 0

Ярослав Попович за свою кар'єру мав підписувати сотні порожніх відомостей з видачі грошових коштів, а також накладні про видачу велоформи, яку у підсумку спортсмени так і не отримували.

Про це заяви сам відомий український велогонщик, який наразі виступає за американо-бельгійську команду Trek Factory Racing, стверджує velolive.com.

Таким чином, скандал навколо відставки президента Федерації велоспорту України Бориса Іванова відкрив нові факти неефективного керівництва федерації за 21 рік його управління, а також фінансові махінації у структурі.

"Я знаю, що коли вже не був у збірній команді України, за мене підписували документи та виділяли на "неіснуючого мене" гроші", - сказав Попович.

"Моя думка, Іванову потрібно піти по-тихому та красиво. Якщо всі почнуть вголос говорити, які схеми прокручуються на чолі Федерації, то піти доведеться у будь-якому випадку, але вже зі скандалом і кримінальними справами про корупцію", - додав він.

Водночас, віце-президент ФВСУ Олександр Башенко пригрозив своїм відходом з велоспорту та припиненням фінансування всіх проектів, якщо не буде проведена зміна керівництва Федерації.

Причиною такого рішення Башенка називають факти неефективного керівництва Федерацією за останні кілька років.

Коментарі ()