Головне

Фоменко: "Оціню виступ нашої збірної на тверду четвірку"

27.12.2014 11:26 327 0

Найбільшого прогресу за рік досяг Андрій Ярмоленко.

Так вважає керманич збірної України Михайло Фоменко, який підбив підсумки року для національної команди.

"Оціню наш виступ на тверду четвірку. Цього року ми дійсно провели небагато матчів, але так побудований календар ФІФА, тут нічого не поробиш. Є конкретні дати, коли дозволяють грати збірним. Окрім матчів відбору вдалося взяти участь у кількох товариських зустрічах", - зазначив він.

"Нарешті, цього року Україна поступилася лише Словаччині, але в тій зустрічі для досягнення позитивного результату нам завадив ряд причин", - зауважив Фоменко.

На його думку, найбільшого прогресу за рік досяг Андрій Ярмоленко.

"Найбільшого прогресу за рік досяг Андрій Ярмоленко. Помітно, що хлопець з кожним роком додає, прогресує. У нього зараз хороший футбольний вік, йому ще є куди рости", - сказав тренер збірної України.

"Думаю, якщо він і далі буде прогресувати такими ж темпами, зможе стати одним з кращих футболістів Європи, а то й світу. Андрій добре працює на тренуваннях, сумлінно ставиться до своєї справи. Подивимося, як надалі буде розгортатися кар'єра цього, безумовно, обдарованого хлопця", - додав фахівець.

Тренер також відзначив гру півзахисника Динамо Сергія Сидорчука.

"Щодо Сидорчука, то він також проявив себе з найкращого боку, через що його й запросили до національної команди. Добре, що йому вдалося досить швидко вписатися в ігрову модель збірної, і відзначитися результативними діями", - сказав Фоменко.

"Відсутність Девича? Тут все досить просто - у Девича відсутня ігрова практика, він перестав грати за свій клуб. Я не знаю, які у нього там виникли проблеми, проте якщо він не виходить на футбольне поле, за що його тоді викликати в збірну? Зв'язок з ним не підтримую", - резюмував Фоменко в інтерв'ю виданню Український Футбол.

Коментарі ()