Головне

Кравець пропустить матчі збірної через травму, Хачеріді зможе зіграти

10.11.2014 15:41 638 0

Нападник київського Динамо Артем Кравець не зможе допомогти національній збірній в найближчих матчах проти Люксембургу та Литви.

25-річному футболістові, який отримав травму в результаті зіткнення головами з Микитою Бурдою, протипоказано приймати участь в ігрових вправах мінімум тиждень.

У Кравця запливло ліве око в результаті розсічення верхньої повіки. Також у футболіста гематома в області верхньої лівої виличної кістки.

Сьогодні протягом декількох годин гравець проходитиме комп'ютерну томограму кістки лицьового черепа з метою визначення її цілісності.

Микита Бурда не зможе брати участь в тренуваннях протягом максимум чотирьох днів. На його розсічення в лобно-тім'яній області накладено шви.

Інший захисник київського Динамо Євген Хачеріді, який був замінений у матчі з Карпатами через проблеми з шиєю, в понеділок має прибути в розташування України.

Хорватський легіонер киян Домагой Віда, який отримав в ході матчу кілька сильних ударів по ногах, відбувся сильним забоєм колінного суглоба. Додаткове обстеження Віда проведе вже в розташуванні збірної Хорватії, пише Спорт-Экспресс в Украине.

Нагадаємо, 15 листопада збірна України проведе матч кваліфікації Євро-2016 проти Люксембургу, а 18 листопада зіграє товариський матч з Литвою.

Коментарі ()