Головне

Уманець жаліється на Булатова, який її звільнив з посади заступника міністра

04.11.2014 11:08 354 0

У конфлікті міністра спорту Дмитра Булатова і його зама Ніни Уманець стала відома реакція другої сторони.

Нагадаємо, Булатов усунув Уманець від роботи.

"Мені надіслали листа, від якого "здригнулися" усі 9 поверхів Мінмолодьспорта. Моїм заступником в особі Ніни Уманець таємно від мене було написано лист на фізкультурно-спортивні суспільства Спартак, Україна, Динамо і Колос про те, що можливе закриття ДЮСШ і про можливе звільнення співробітників.

Цей лист розцінюється як явна провокація з метою дестабілізації морального стану українських спортсменів, тренерів, дітей і їх батьків, а також співробітників і керівників ДЮСШ, - цитує Булатова Сегодня спорт.

"Я дуже здивована такою поведінкою, - відповідає Уманець. - Той лист, який я написала ДЮСШ, не виник несподівано. Він було підготовлений після наради з цими ж ДЮСШ. Ми обговорювали питання про фінансування, але воно виникає постійно. З Булатовим я спілкувалася 23 і 24 жовтня, і все було нормально. А 27-го він викликав мене до себе і сказав, що я з ним не порадилася і у мене тепер є два виходи - або пишеш заяву і йдеш на пенсію, або зараз робимо перевірку цієї ситуації.

Я не підписала нічого крамольного, а виконала свої функціональні обов'язки. Але він був зі мною не згоден. Обіцяв впродовж декількох годин сказати мені своє рішення, але я буквально за годину потрапила в лікарню на швидкій з високим тиском і досі тут знаходжуся. Заяву про відхід я не писала і не збираюся. Запитала у нього, чому він не викликав мене в п'ятницю і не сказав: "Ніна, йди на пенсію". Він мені нічого не пояснив. Обхаяв тільки на усю Україну".

Коментарі ()