Головне

Войцех, Жарка, Натаров і Почтарьов виграли етап Кубку Європи у Харкові

08.09.2014 19:46 250 0

5-7 вересня у Харкові відбувся міжнародний турнір - етап Кубку Європи з бадмінтону.

Для участі у турнірі зібралися гравці із 7 країн (Болгарії, Данії, Ізраїлю, Словенії, Туреччини, Чехії й України), йдеться у прес-релізі Федерації бадмінтону Харківської області, яку отримав Чемпіон.

На турнірі проходила апробація експериментальної системи: п'ять геймів по 11 очок до трьох перемог.

У жіночій одиночній категорії третє місце зайняли українки Марія Улітіна та Вікторія Гуща.

У чоловічій одиночній категорії третє місце розділили перша та друга "ракетки" України Дмитро Завадський і Валерій Атращенков.

Наталія Войцех і Єлизавета Жарка стали переможницями у жіночій парній категорії, продемонструвавши перевагу над Юлією Казаріновою та Марією Рудь. Третє місце зайняли Вікторія Гуща та Вікторія Погребняк.

У чоловічій парній категорії перемогли перші "сіяні" Геннадій Натаров та Артем Почтарьов, які обіграли у фіналі Віталія Конова та Дмитра Завадського. Третє місце розділили інтернаціональний дует Георгій Натаров (Україна) і Шай Геффен (Ізраїль), а також українці Артем Шевченко та Владислав Волнянський.

У змішаній парній категорії перше місце зайняли Артем Почтарьов та Олена Прус, які позбавили шансів на перемогу у фіналі дует Валерій Атращенков - Єлизавета Жарка. Третє місце завоювали Геннадій Натаров і Юлія Казарінова та Євген Почтарьов і Ольга Надточій.

Коментарі ()