Головне

Ольга Харлан – найкраща спортсменка України в липні

30.07.2014 14:43 678 0

Олімпійська чемпіонка Пекіну-2008 та бронзова призерка Лондона-2012, багаторазова чемпіонка світу та Європи з фехтування Ольга Харлан продовжує впевнено та невтомно підкорювати нові вершини на міжнародній арені, не залишаючи жодних шансів своїм суперникам.

Так, на чемпіонаті світу, що відбувся в Казані, лідер рейтингу Міжнародної федерації фехтування захистила титул діючої найсильнішої шаблістки планети.

Продемонструвала свою високу майстерність, бійцівський характер, незламну силу духу та справжній патріотизм Ольга Харлан й у командній першості, де з подругами по збірній – Аліною Комащук, Оленою Вороніною та Ольгою Жовнір – виборола звання бронзових призерок чемпіонату світу.

Саме за ці видатні здобутки Ольга Харлан визнана Національним олімпійським комітетом України найкращою спортсменкою липня.

Наставника фехтувальниці Артема Скорохода названо найкращим тренером місяця.

Відзначимо, що Ольга є абсолютною рекордсменкою з отримання подібних престижних нагород Національного олімпійського комітету, що започатковані в 2005 році, повідомляє прес-служба НОК України.

Найкращою спортсменкою Ольга Харлан стає вже увосьме. Зокрема, це звання шаблістка отримує другий місяць поспіль.

В червні вона стала найкращою спортсменкою місяця після здобуття медалі найвищого ґатунку в особистій першості та "бронзи" у командному заліку на чемпіонаті Європи в Страсбурзі

Коментарі ()