Головне

ЧС-2014. Група B. Австралія - Іспанія 0:3. Найкращі серед найгірших

23.06.2014 21:08 493 0
ЧС-2014. Група B. Австралія - Іспанія 0:3. Найкращі серед найгірших

У матчі двох невдах Мундіалю в Бразилії збірна Іспанії з разунком 3:0 розгромила команду Австралії. Хлопці із Зеленого континенту не зуміли дати бій діючим чемпіонам світу. Та й в самої червоної фурії грати в цьому матчі особливого настрою не було. По самим гравцям збірної Іспанії було помітно, що вони грають через не можу та не хочу.

У першому таймі рівень гри збірної Іспанії навряд чи перевершував австралійську збірну. "Кенгуру" бігали з велким бажанням, пресингували і захищалися усією командою. В Іспанії гра не клеїлася. Було багато помилок при передачах та абсолютна інертність в атаці. Тим не менш свій гол іспанці забили ще в першому таймі. Після пасу Хуанфрана технічно п`ятою переправив м`яч у ворота Раяна Давід Вілья.

На ще один гол в стартові 45-ть хвилин іспанці не награли, як і їх суперники. У другому таймі Австралія чинила опір поки не вибилися із сил основні гравці. Ближче до 70-ій хвилині Австралія здала позиції. Іспанці стали більше тримати м`яч, стали частіше бити по воротах і просто забули про пресинг із сторони суперника. На 69-ій хвилині рахунок 2:0 робить Торрес.

Після другого голу ініціатива була повністю в команди Дель Боске. Тепер виникало лише питання: скільки заб`ять іспанці? Справжнього розгрому не вийшло. На 82-ій хвилині Мата, котрий замінив у цій грі Вілья, зробив рахунок 3:0, пробивши поміж ніг Раяна. В завершальні хвилини іспанці могли забити ще кілька м`ячів, але по воротах з гарних позицій не влучали Сілва та той же Мата. Щодо збірої Австралії, то навіть напівгольового моменту в них у цій грі не було.

Іспанія ж своєю перемогою може радуватися лише тому, що не встановила новий антирекорд чемпіонатів світу, вилетівши з групи, але набравши три очки. Хоча не факт, що грай Іспанія перший матч Мундіалю саме з Австралією, то їм вдалася би така легка перемога як сьогодні. Австралії ж за три матчі ЧС-2014 респект. 

Коментарі ()