Головне

Ходжсон: "Я не здивований, що Суарес був так добре готовий"

20.06.2014 08:17 320 0

Футболістам збірної Англії більшу частину часу вдавалося стримувати Суареса.

Про це заявив головний тренер англійської збірної Рой Ходжсон, який після поразки від Уругваю (1:2) віддав належне автору дубля Луїсу Суаресу.

За словами наставника англійців, нападник суперника майстерно використовував свої моменти.

"Я не здивований, що Суарес був так добре готовий. Ми не раз отримували інформацію, що в другому матчі на турнірі він, швидше за все, зможе зіграти, хоча тренер Уругваю Оскар Табарес постійно твердив, що Суарес все ще відновлюється", - зазначив він.

"Нам більшу частину часу вдавалося стримувати Суареса. Але коли гравець такого рівня - а його майже одноголосно визнали кращим футболістом чемпіонату Англії в цьому сезоні - отримує два шанси, він їх використовує. Чи потрібно лаяти нашу оборону? Не впевнений", - сказав Ходжсон.

За його словами, у випадку з першим голом три футболіста Англії опинилися біля м'яча, який суперники потім швидко доставили автору гольової передачі Кавані.

"В епізоді з другим стався невдалий відскок після пасу Муслери від своїх воріт, і м'яч опинився у Суареса, який без проблем використав такий вигідний момент", - наводить слова Ходжсона кореспондент sport-express.ru.

Коментарі ()