Головне

ЧС-2014. Група E. Швейцарія - Франція 2:5. Розгром по-французьки

20.06.2014 21:35 393 0
ЧС-2014. Група E. Швейцарія - Франція 2:5. Розгром по-французьки

Збірна Франції в другій своїй грі на ЧС знищила команду Швейцарії, і забезпечила собі місце у плей-офф турніру. Французи показали класну гру, відмінну реалізацію, і змусили заговорити про себе, як про повноцінного кандидата на трофей.

У команди Дідьє Дешама сьогодні все виходило. Ще в першому таймі буквально за дві хвилини після голів Жиру та Матюіді гру було зроблено, проте французи не зупинилися на досягнутому, а продовжили методично добивати деморалізованого суперника.

На перерву команди пішли за рахунку 0:3, при цьому фортуна сьогодні явно була на боці "годинникарів", які мали пропускати ще більше. Чого вартий лише епізод з пенальті, коли голкіпер витягнув удар Бензема, а Кабай на добиванні з трьох метрів влучив у поперечку.

У другій половині гра змінила свій малюнок. Швейцарці навіть переважали суперника по контролю м'яча, але фактична відсутність оборонної ланки призвела ще до двох голів, які записали на свій рахунок Сіссоко та Бензема. Карім, до речі, забив і шостий м'яч, але суддя не зафіксував взяття воріт, так як за секунду до цього просигналізував про завершення матчу.

Підопічним же Оттмара Хітцфельда вдалося награти навіть більше, ніж гол престижу. Але ці м'ячі - подарунок суперника, який за рахунку 0:5 вже просто не хотів грати, а тому втратив пильність. Швейцарія сьогодні показала жахливу гру як в атаці, так і у обороні, за що і була справедливо покарана.

Таким чином, Франція достроково оформила собі путівку до плей-офф. Щодо Швейцарії, то у команди Оттмара Хітцфельда ще залишилися шанси зачепитися за плей-офф, але для цього в останньому турі треба буде обігрувати Гондурас.

Коментарі ()