Головне

ЧС-2014. Група D. Уругвай - Англія 2:1. Суарес повернувся і стріляє дублем

19.06.2014 21:22 505 0
ЧС-2014. Група D. Уругвай - Англія 2:1. Суарес повернувся і стріляє дублем

Збірна Англії встановила особистий антирекорд чемпіонатів світу, погравши два стартових матчі на турнірі. Після поразки від Уругваю у другому турі ЧС-2014 в Бразилії англійці можуть готуватися бронювати квитку в Європу слідом за Іспанією. У двобої Англії та Уругваю глядачі видовищного футболу не побачили, але це була битва двох титанів, двох тактик і двох футбольних культур.

Після сенсаційної поразки від Коста-Ріки уругвайці розуміли, що гра з Англією, це не лише шанс реабілітуватися, але й стати однією ногою на сходинки потяга, що їде в плей-офф турніру. Це була гра двох рівних команд, але в Уругваю є Луїс Суарес. Виходу цього форварда, який ще лише в травні був прооперований, чекав увесь Уругвай і боялася Англія та Ліверпуль. Суарес вийшов у стартовому складі і став ключовим гравцем своєї команди.

У результаті усе вирішила його націленість на ворота. Суарес першим відкрив рахунок у грі і він же поставив крапку за кіілька хвилин до фінального свистка. Після другого голу Суареса від щастя плакав весь Уругвай, а від горя уся Англія.

В Англії також було чимало шансів, щоб забити більше, ніж один гол в цій грі. Небезпечно били Старрідж та Руні, але Муслер в цей день грав безпомилково. Ще в одному з моментів Руні з метра пробив головою і м`яч влучив у хрестовину воріт. Свій перший гол у фінальних частинах чемпіонату світу Руні таки забив, зрівнявши рахунок у грі з Уругваєм. Але усю радість зіпсував "ворог" з Ліверпуля - Луїс Суарес, пробивши Харта на 85-ій хвилині матчу.

Уругвай в останні десять хвилин матчу збив атакуючий порив Англії і відстояв свою перемогу, не давши англійцям шансу на нічию.

    І В Н П М О
  1 Коста-Рика 1 1 0 0 3-1 3
  2 Італія 1 1 0 0 2-1 3
+1 3 Уругвай 2 1 0 1 3-4 3
-1 4 Англія 2 0 0 2 2-4 0
Коментарі ()