Головне

ЧС-2014. Група C. Колумбія - Кот-д'Івуар 2:1. Заявка на вихід до плей-офф

19.06.2014 17:49 472 0
ЧС-2014. Група C. Колумбія - Кот-д'Івуар 2:1. Заявка на вихід до плей-офф

Збірна Колумбії зробила вагому заявку на вихід до 1/8 фіналу Чемпіонату світу у Бразилії. У поєдинку проти іншого фаворита групи "C" Кот-д'Івуара, підопічні Хосе Пекермана продемонстрували кращу реалізацію, і тепер спокійно можуть готуватися до заключного матчу з Японією.

Зі стартових хвилин зустрічі на полі було дуже багато боротьби, суперники грали, постійно оглядаючись на свої ворота, а тому перша половина гри видалася досить нудною в плані своєї видовищності.

Однак, у перерві тренери, схоже, знайшли правильні слова, і команди почали грати у більш атакуючий футбол. Відкривати рахунок колумбійці мали вже на 62-й хвилині, однак після удару Куадрадо практично з нульового кута м'яч рикошетом від голкіпера влучив у поперечку. Колумбійці продовжили атакувати, і вже за дві хвилини вперше пробили Баррі.

Другого м'яча довелося чекати менше десяти хвилин - Кінтеро, який вийшов на заміну, реалізував вихід сам на сам і подвоїв перевагу своєї команди. Однак, "слони" здаватися не збиралися, і Жервіньо вже за дві хвилини забив свій гол. І після цього почалося найцікавіше.

У Кот-д'Івуара відкрилося друге дихання, і африканці включили такий пресинг, що колумбійцям майже всією командою довелося проводити кінцівку матчу на своїй половині. "Слони" зробили все, щоб зрівняти рахунок, класні моменти були у Калу і Дрогба, проте, удача сьогодні була на боці "кавоварів", які у підсумку і святкували перемогу.

Щодо івуарійців, то тепер доля їхнього виступу на Мундіалі, швидше за все, вирішиться в останньому турі в поєдинку з греками. І дуже багато в цьому протистоянні буде залежати від того, як греки сьогодні зіграють з Японією, і яке завдання перед ними стоятиме.

Коментарі ()