Головне

ЧС-2014. Група A. Бразилія - Мексика 0:0. Очоа вистояв перед бразильцями

17.06.2014 22:55 625 0
ЧС-2014. Група A. Бразилія - Мексика 0:0. Очоа вистояв перед бразильцями

Збірна Мексики підтвердила своє реноме незручної команди для Бразилії. Як не старалися "пентакампеоне", та пробити захист, який вибудував Мігель Еррера, вони так і не змогли.

Якщо хтось не дивився матч, то може сказати, що Бразилія повинна була мати перевагу. Аж ніяк! Інколи Мексика настільки тиснула на господарів Мундіалю-2014, що ті були здивовані нахабністю гостей.

Єдиний мінус у "зелених", що вони так і не потурбували серйозно Жуліо Сезара. Усі намагання летіли або вище воріт, або повз каркас. Водночас, Гільєрмо Очоа видав другий поспіль "бублик". І якщо з Камеруном його турбували не так сильно, то з бразильцями довелося попотіти. Голкіпер Мексики виконав, як мінімум, два-три сейви, коли із забійних позицій його намагалися пробити Неймар і компанія.

Загалом, нічийний результат можна вважати закономірним. Бо як би не підганяли Бразилію домашні трибуни, а створити по-справжньому хороші, чемпіонські комбінації їм не вдалося. Мігель Еррера чудово знав, як гратимуть господарі, тому не дав їм жодних шансів.

Не допомогли Бразилії і гравець донецького Шахтаря Бернард, якого випустили після перерви, і екс-"гірник" Вілліан, котрий розчинився на полі. Правда, йому не настільки багато часу дали, випустивши у завершальні десять хвилин.

Отож, у групі A двовладдя - Бразилія та Мексика мають по чотири очки. І тепер вони чекають результату поєдинку між Хорватією та Камеруном. При цьому, навіть якщо європейці і виграють, їм в останньому турі доведеться брати три пункти у зустрічі з непоступливими "зеленими", аби продовжити боротьбу у плей-офф.

Коментарі ()