Головне

Суперліга (жінки). Спартаку зарахували чотири технічні поразки

15.05.2014 12:48 240 0

ГК Спартак ім. І.Є. Турчина (Київ), грубо порушуючи регламент про проведення чемпіонату України з гандболу, з невідомих причин пропустив два календарних тури.

Відповідно до рішень Комітету з організації та проведення змагань ФГУ у цих іграх Спартаку були зараховані технічні поразки з рахунком 0:10 без застосування дисциплінарних санкцій та обов’язкових внесків за порушення.

Згідно регламенту Комітет мав усі законні підстави для зняття Спартака з чемпіонату України, пише офіційний сайт Федерації гандболу України.

Проте, віддаючи шану легендарному тренеру Ігорю Євдокимовичу Турчину та багатьом заслуженим гандболісткам столичного клубу, Комітет прийняв рішення про те, що Спартак може брати участь у наступних турах чемпіонату.

У своєму рішенні Комітет заручився підтримкою тренерів інших команд-учасниць жіночої Суперліги, що виступили за збереження цілісності чемпіонату та збереження команди Спартак (Київ).

Отже, турнірне становище наразі має такий вигляд: Галичанка - 28 (16), Карпати - 27 (16), Дніпрянка - 21 (19), Спартак - 4 (16), РЕАЛ - 4 (17).

Коментарі ()