Головне

Сформовано збірну України з плавання на чемпіонат Європи серед юніорів

12.05.2014 23:00 315 0

Тренерська рада Федерації плавання України оприлюднила склад команди, яка виступить на чемпіонаті Європи з плавання серед юніорів.

До її складу ввійшли плавці, які виконали необхідні нормативи на чемпіонаті України, який проходив у квітні у Харкові, йдеться у прес-релізі ФПУ, який отримав Чемпіон.

"До збірної юніорської команди ввійшли найсильніші плавці у своїй віковій категорії, - сказав голова тренерської ради Федерації плавання України та головний тренер збірної команди України з плавання Андрій Сердінов. - Деякі з членів збірної, такі як Михайло Романчук, Христина Панчішко, Владислав Савенков, вже випробували свої сили на цих європейських змаганнях у минулому році, інші - візьмуть участь у змаганнях такого рівня вперше".

На чемпіонаті Європи з плавання серед юніорів Україну представлятиме команда з 12 плавців 14-18 років.

А саме: рекордсмен України серед юнаків Дмитро Прожога; чемпіони та призери міжнародних змагань з плавання Multinations Валерія Тімченко, Орина Якуба, Михайло Романчук, Маргарита Смірнова та Христина Панчішко; чемпіони України Сергій Бужор, Владислав Савенков, Богдан Касьян, Тарас Бойчук, Маргарита Тятькова та Євген Мамін.

Чемпіонат Європи з плавання серед юніорів проходитиме в Ейндховені (Нідерланди) 9-13 липня.

Коментарі ()