Головне

Українська збірна закликала до миру на закритті Паралімпіади в Сочі. ФОТО

16.03.2014 21:15 686 0

На церемонії закриття Паралімпійських Ігор у Сочі українського прапороносця Людмилу Павленко організатори шоу хотіли змусити зірвати напис на костюмі "Мир".

Але завдяки спортсменам з інших країн, які заступилися за нашу атлетку, Людмила вийшла на стадіон із закликом до миру, написала на своїй сторінці в Facebok прес-секретар Національного комітету спорту інвалідів Наталія Гарач.

"Подивіться на Людмилу Павленко - сьогодні вона представила тут усіх нас, всю нашу українську паралімпійську сім'ю, всю нашу рідну землю - Єдину Україну. На вінку у Люди були стрічки з написами - "мир", "peace", які зірвали перед тим, як вона вийшла на арену стадіону...

Напис на кофтині теж хотіли зірвати, і Люда заявила, що якщо зірвуть - вона не вийде з прапором на стадіон... Однак, її обступили спортсмени з інших країн і почали представникам організаторів церемонії доводити, що в слові "мир" нічого поганого немає, тому що ми всі - за мир! Тільки тоді представники організаторів церемонії відійшли" - цитує Гарач xsport.ua.

Як відомо, на Паралімпіаді Україна з 25 медалями фінішувала четвертою в командному заліку.

Фото - REUTERS

Коментарі ()