Головне

Джима: "Я не дуже задоволена сьогоднішнім результатом"

14.02.2014 18:46 381 0

Юлія Джима налаштовувалася на "чисту" стрільбу, але на другому рубежі ій щось завадило.

Про це у ексклюзивному коментарі телеканалу "ХSPORT" розповіла сама українська біатлоністка після індивідуальної гонки на Олімпіаді в Сочі.

Джима, показавши сьомий результат, залишилася не зовсім задоволеною своїм виступом і поскаржилася на важку трасу.

"Так, результат хороший, згодна, але можна було і краще, я вважаю.Один промах був зайвий. Індивідуальні перегони завжди важкі, тому що і траса важка, і дистанція не з коротких. Сьогодні, ви бачите, плюсова температура - "каша", все розбито. Чим далі, тим гірше - я б сказала так, тому у кінці стартувати було важко", - зазначила Джима.

"Чесно, я налаштовувалася на "чисто" відстрілятись, але на другому рубежі щось завадило. "Зловила мах" і потім вже стало важче. А так, взагалі, з першого кола бігла не надто швидко, щоб вистачило сил на фініші, але на фініші все одно програла якісь секундочки", - сказала вона.

За словами Джими, важко було боротися в такій "каші".

"На останньому рубежі взагалі ніяких думок вже не було, а на останньому колі лише думала - "скоріше б уже фініш", - розповіла українська біатлоністка.

"Я не дуже задоволена сьогоднішнім результатом - можна було б і краще", - підсумувала вона.

Нагадаємо, перемогу в індивідуальній гонці здобула білоруська біатлоністка Дарья Домрачева, для якої це "золото" стало другим на Олімпійських іграх в Сочі.

Коментарі ()