Головне

Україна розгромила Фінляндію, Іспанію та Естонію на ЧЄ з бадмінтону

13.02.2014 13:50 309 0

На командному Чемпіонаті Європи з бадмінтону, що проходить в швейцарському Базелі, українці здобули три переконливі перемоги.

Про це повідомляє офіційний сайт Федерацаї бадмінтону Харківської області.

Чоловіча збірна виграла 5:0 у команди Іспанії. Очки команді в одиночному розряді принесли Дмитро Завадський, Валерій Атращенков та Артем Почтарьов, а також пари Геннадій Натаров/Дмитро Завадський і Валерій Атращенков/Артем Почтарьов.

Жіноча збірна провела два матчі.

Вранці з рахунком 5:0 була переможена команда Фінляндії. Очки команді в одиночній категорії принесли Марія Улітіна, Наталія Войцех і Юлія Казарінова, а також Наталія Войцех/Єлизавета Жаркая і Юлія Казарінова/Марія Улітіна - в парах.

Ввечері українки закріпили успіх і знову ж з рахунком 5:0 виграли у естонок.

На цей раз в одиночній категорії виступали Марія Улітіна, Наталія Войцех і Єлизавета Жаркая , а також пари Марія Улітіна/Наталія Войцех і Юлія Казарінова/ Єлизавета Жаркая.

Таким чином, жіноча збірна завершила виступи у груповому раунді на другому місці, що дає їй право претендувати на вихід до чвертьфіналу.

Чоловіча збірна наразі також займає друге місце в групі, але їй сьогодні ще належить зіграти з командами Норвегії та Франції.

Коментарі ()