Головне

Левицька, Буйок і Джабраілова - призери Континентального кубка з дзюдо

01.02.2014 17:53 213 0

У перший день Континентального кубка Європи з дзюдо, який стартував у суботу, 1 лютого, у болгарській Софії збірна України здобула три медалі.

Нагороди здобули винятково представниці жіночої команди України.

У ваговій категорії до 48 кг Тетяна Джабраілова виграла два поєдинки, після чого у півфіналі зазнала поразки від Борислави Дам'янової з Болгарії. Однак у "бронзовій" сутичці українка взяла гору над Крістіною Врсич зі Словенії.

У категорії до 52 кг українки здобули відразу дві нагороди. Тетяна Левицька поступилася лише у фіналі представниці Німеччини Ромі Тарангул.

Водночас, Марія Буйок програла у фіналі своєї підгрупи, отримаши таким чином перепустку у боротьбу за бронзову медаль. Там вона по черзі здолала Мерве Турк з Туреччини та Міранду Вольфслаг з Нідерландів.

У чоловіків Артем Харченко (66 кг) впевнено виграв усі сутички на груповій стадії, після чого у півфіналі програв Дмітрію Шершану з Білорусі.

Не вдалося йому продовжити переможну ходу й у боротьбі за бронзу. Там Харченко програв Андразу Жеребу зі Словенії.

Артем Фальківський (60 кг) поступився у фіналі своєї підгрупи, тому отримав шанс продовжити боротьбу за бронзову медаль. Проте у наступній сутичці його кривдником став Мікос Салмінен з Нідерландів.

Коментарі ()