Головне

У Європейській федерації плавання підтримали ідею провести ЧЄ-2018 в Україні

22.12.2013 19:01 191 0

Чемпіонат Європи з плавання у 2018 році важливо провести в Україні.

Про це заявив президент Європейської федерації плавання (LEN) Паоло Бареллі, йдеться у прес-релізі Федерації плавання України, який отримав "Чемпіон".

Президент Європейської федерації плавання прилетів до України на міжнародну матчеву зустріч з плавання, яка відбулася у дніпропетровському Палаці водних видів спорту "Метеор".

"Ми обговорювали з президентом Федерації плавання України Дмитром Качуровським важливість і необхідність проведення чемпіонату Європи 2018 року у вашій країні, тому що Україна - вагома європейська держава. Тому я вважаю важливим провести європейські змагання у вашій країні", - сказав Бареллі.

За словами Качуровського, проведення чемпіонату Європи в Україні у 2018 році - пріоритетне завдання для національної федерації.

"Зараз ми вивчаємо економічну доцільність проведення чемпіонату в Україні - аналізуємо затратну та прибуткову складові цих змагань, а також соціальні покращення для розвитку українського плавання та країни. До травня наступного року ми будемо зважувати усі "за" та "проти", - сказав він.

Останній термін подачі заявки на право проведення чемпіонату Європи-2018 - травень наступного року.

Коментарі ()