Головне

Фоменко: "З боку Рібері був фрагмент з театральної постановки"

24.11.2013 22:55 239 0

З усіх можливих команд, українській збірній дістався найсильніший суперник.

Про це в ефірі телеканалу "2+2" (Великий Футбол) розповів головний тренер збірної України Михайло Фоменко, який поділився думками щодо гри своєї команди проти збірної Франції.

"З усіх команд нам дісталася найсильніша. У Парижі збірній Франції допомагали і 12 -й гравець, і 13 -й гравець, і 14 -й гравець. Грали б з іншою збірною, все було б по-іншому

Наш стан, а саме тих футболістів, які почали чемпіонат у липні, а вже листопад, можна сказати, що вони вже трошки "наїлися", втомилися, а гравці збірної Франції почали чемпіонати в кінці серпня - початку вересня. Саме зараз вони знаходяться на піку своєї ігрової форми", - зазначив Фоменко.

"Поставте ви себе на моє місце - ви все бачите, що відбувається, а зробити нічого не можете. Таке дуже важко пережити", - зазначив фахівець.

За його словами збірна Франції має дві рівноцінні збірні.

"У нас же не така глибина складу. Плюс ми втратили двох ключових гравців. В збірній Франції тренер змінив двох центральних захисників, які не проявили себе у першому матчі. Один забив гол, другий гол забив гравець "Реала", - зауважив Михайло Іванович.

"У нас, доречі, немає представників "Реала", Манчестер Юнайтед", "Манчестер Сіті", чи "Арсеналу", - наголосив тренер української збірної.

Також Михайло Іванович прокоментував вилучення Євгена Хачеріді за фол проти Франка Рібері.

"Там не було контакту. Призначається штрафний, але вилучати за це ... З боку Рібері був фрагмент з театральної постановки - це зіграло на суддю", - сказав він.

"Для нас кожна гра як остання. Треба реалізовувати свої можливості на сто відсотків, а то і більше. Будемо працювати, що і робили до цього.

Я вже не в тому віці, щоб чогось боятися. Це моя улюблена справа. Якщо ти займаєшся якоюсь справою серйозно, то потрібно бути максималістом. Який же сенс робити свою роботу на 50%? Якщо ми ставимо завдання перед підопічними, щоб вони віддавалися, так це і нас стосується, адже ми повинні бути прикладом для них", - підкреслив Фоменко.

Коментарі ()