Головне

Фоменко: "Не думаю, що гра буде спокійною, а ми будемо старатися"

18.11.2013 19:30 395 0

Тренерський штаб збірної України увесь цей час розбирав першу гру плей-офф за вихід на ЧС-2014 з Францією, тому перепочинку не було.

Про це на передматчевій прес-конференції у Парижі заявив тренер "синьо-жовтих" Михайло Фоменко, якого цитує кореспондент "Чемпіона" Олександр Бик.

"Як і зазвичай, після гри стараємося привести людей до ладу у плані фізичому та психоголічному. Хлопці свою справу зробили - відпочили, а нам треба було переглядати гру, робити висновки, думаю, буде потім час відпочити", - сказав він.

За словами наставника, майбутній матч не буде спокійним, адже суперники обіцяли бій.

"Не думаю, що гра буде спокійною, читали висловлювання суперників у ЗМІ. Вони казали, що буде битва", - зауважив він.

Окрім того, Фоменко пообіцяв, що Україна дуже старатиметься пробитися у фінальну частину ЧС-2014.

"Ми будемо дуже старатися. Хто замінить Федецького та Кучера? Ми визначимо цих гравців у день гри, адже ще буде тренування", - сказав він.

"У будь-якої команди є свої сильні сторони, і вона буде намагатися їх використовувати. Франції потрібно буде більше атакувати, ніж захищати свою територію. Вони агресивні, а нам треба бути більш агресивними. Гра все покаже", - додав тренер.

Насамкінець, Фоменко сказав, що у Києві був тільки перший тайм, тому хвилювання присутнє.

"Суперник дав нам багато інформації і на полі, і після. Будемо грати, виходячи з цього", - підсумував фахівець.

Нагадаємо, матч-відповідь плей-офф за вихід на ЧС-2014 між Францією й Україною відбудеться у вівторок, 19 листопада, у Парижі.

Коментарі ()