Головне

Кубок Європейських націй. Україна перемогла Чехію

18.11.2013 17:20 316 0

У матчі 8-го туру Кубка Європейських Націй збірна України з регбі на виїзді переграла Чехію.

Як повідомляє прес-служба Федерації регбі України, підопічні Олега Залізного вже в першій серії атак зуміли зламати оборону чехів і кращий бомбардир "жовто-синіх" Олег Косарєв спробою по краю відкрив рахунок у грі – 0:5.

Трохи згодом Петро Чижек ударом зі штрафного зумів скоротити відставання – 3:5.

Україна відповіла на це ще одним занесенням: після коридору близько заліковки господарів поля, гості сформували мол і дійшли до "міста" чехів, де "овального" приземлив Микола Александрюк – 3:10. Реалізував спробу Олег Косарєв – 3:12.

До перерви рахунок більше не змінювався. Більше того, цифри 3:12 горіли на табло до самої кінцівки зустрічі. Тільки за 5 хвилин до фінального свистка Віталій Краснодемський зумів знайти пролом в обороні підопічних Мартіна Кафки і покласти спробу по краю – 3:17.

Однак незадовго до фінального свистка "левам", яким правильно підібране спортивне харчування допомагає зберігати відмінну фізпідготовку, все ж вдалося добути бонус захисту завдяки заносу Мілана Їрмана та реалізації Мартіна Шнайдера – 10:17.

Завдяки перемозі Україна набрала 19 очок і впритул наблизилася до збірної Польщі, яка йде на 3-му місці. А Чехія вже "де факто" покидає дивізіон 1В.

Кубок Європейських Націй

17 листопада

Чехія – Україна – 10:17 (3:12): М. Їрман – Косарєв, Александрюк, Краснодемський

Спроби: М. Йїрман - Косарєв, Александрюк, Краснодемський;

Реалізації: Шнайдер - Косарєв;

Штрафний: Чижек.

 

Коментарі ()