Головне

На "Олімпійському" порушень санітарних норм не знайшли і вирішили ставити камери

15.11.2013 11:52 155 0

Робочою групою НСК "Олімпійський" проведено розслідування з метою перевірки інформації щодо можливих порушень санітарних норм обслуговування відвідувачів у місцях надання послуг з харчування на території стадіону.

Як пише офіційний сайт арени, у межах перевірки було проведено комісійний огляд пунктів надання послуг з харчування у чаші стадіону з метою ідентифікації приміщення й обладнання, у якому було здійснено порушення.

За результатами огляду встановити ідентичність відзнятого приміщення й обладнання, на думку експертів, неможливо, у зв’язку з відсутністю у відео-сюжеті будь-яких особливих ознак.

Не змогли вони встановити і належність та ідентифікацію фаст-фуду, що оприлюднений у відео-сюжеті, по іншим критеріям: не є можливим встановити фірмовий одяг працівників, відсутня візуальна ідентифікація працівників.

Разом з тим, зазначається, що з метою посилення контролю за роботою персоналу в пунктах громадського харчування встановлюються веб-камери. Станом на 15 листопада буде встановлено 15 веб-камер.

Трансляція із зазначених веб-камер буде доступна будь-якому відвідувачу офіційного веб-сайту НСК. А до кінця календарного року планується встановити веб-камери в усіх фаст-фудах стадіону.

Нагадаємо, в інтернеті було оприлюднене відео, де показується, як несанітарно наливали пиво під час матчів Євро-2012.

Коментарі ()