Головне

У Франції також квитковий ажіотаж на матч з Україною. ФОТО

12.11.2013 16:54 495 0

Уболівальники національної збірної Франції за прикладом своїх українських колег буквально змели квитки на повторний поєдинок двох команд в плей-офф відбору до ЧС-2014, який відбудеться 19 листопада на "Стад де Франс".

У тому, що аншлаг буде, організатори переконалися ще під час пробного продажу перших двох тисяч квитків, який відбулася минулого тижня.

Станом на вівторок,12 листопада, продано вже 90% квитків, повідомляють французькі ЗМІ.

Каси у Парижі відкривалися о 9 годині ранку, але незважаючи на це, бажаючих потрапити на матч виявилося в рази більше, ніж квитків.

"Ми були тут вже о третій годині ночі, йшов сильний дощ, було дуже холодно, тому нам доводилося використовувати ковдри, плащі, парасольки.", - розповів один з уболівальників.

"Я прийшов так рано, щоб гарантовано придбати квиток на те місце, яке хотів. Це остання гра збірної у відборі, і ми не маємо права бути пасивні в такий історичний момент, залишатися вдома і дивитися гру по телевізору", - він.

Потрібно віддати належне орагнізаторам, які виявилися готовими до такого напливу відвідувачів, і пригощали вболівальників у черзі круасанами, гарячими чаєм і кавою, роздавали свіжі газети, пише gigamir.net.

 
Коментарі ()