Головне

Матюіді: Найголовніше - в Києві не програти

11.11.2013 23:24 420 0

Півзахисник збірної Франції Блез Матюіді навіть не припускає такої думки, що французи не поїдуть на ЧС-2014.

Нагадаємо, що у стикових матчах до ЧС-2014 збірна Франції гратиме з Україною.

"Це будуть дві найважливіших гри цього року, ціна яких - участь в Кубку світу. Нам треба підготуватися спокойно до матчів з українцями і постаратися не втратити жодної дрібниці. Думаю, саме від дрібниць буде все залежати, переможе той, хто буде на сто відсотків сконцентрований.

Україна - дуже потужна команда, сильна фізично. Деякі її гравці сильні індивідуально, як, наприклад, Ярмоленко, з яким я зустрічався в матчах ПСЖ і "Динамо" в минулому сезоні. Це дуже технічний і упевнений в собі футболіст.

Результат матчу в Києві? Ми завжди граємо на перемогу, але якщо буде 0:0, то виграємо удома. Найголовніше - в Києві не програти. А в Парижі, я упевнений, з нами буде увесь французький народ.

Конфуз 1993 року? (Тоді французи поступилися у вирішальному матчі болгарам і не поїхали на ЧС - 1994 в США - ред.) Я бачив фотографії того матчу, але не думаю ні секунди про такий можливий сценарій. Ми зробимо все, щоб поїхати у Бразилію. Це мрія, яка буває тільки раз в житті", - цитує гравця dynamo.kiev.ua з посиланням на офіційний сайт ФІФА.

Коментарі ()