Головне

Заваров: Грай наші футболісти руками як французи, давно б уже були в Бразилії

06.11.2013 12:00 266 0

Асистент наставника збірної України Олександр Заваров прокоментував зневажливі висловлювання колишнього наставника збірній Франції Раймона Доменека на адресу збірної України.

Нагадаємо, Доменек назвав Україну найслабкішою командою з усіх сіяних при жеребкуванні плей-офф кваліфікації чемпіонату світу - 2014.

"Мене обурили ці висловлювання. Доменек повинен коректніше висловлюватися по відношенню до суперника. Грай наші футболісти руками, як при Доменеку це зробив Анрі у відборі на чемпіонат світу в 2010 році, Україна б вже замовляла квитки у Бразилію. До речі, нагадаю, при Доменеку Францію той мундіаль провалила.

У той же час не виключаю, що це елемент психологічної атаки. На публіці французи кажуть, що Україна слабка, а самі налаштовуються на важку боротьбу.

Упевнений, вони нас сприймають як сильного суперника і десь навіть побоюються. Можу сказати, що не в Києві, ні в Сен-Дені Франція не дозволить собі розслабитися, тому не варто сподіватися на їх зверхній настрій", - цитує тренера "Взгляд".

Коментарі ()