Головне

Яремчук: У Києві з Францією ні в якому разі не можна сидіти в обороні!

28.10.2013 19:17 336 0

Колишній півзахисник київського "Динамо" Іван Яремчук вірить в перемогу українців над французами за сумою двох матчів плей-офф кваліфікації чемпіонату світу - 2014.

Експерт вважає, що удома треба нав'язати суперникові атакуючий футбол.

"Проти будь-якого суперника треба виходити на поле з піднятою головою, грати у свою гру і доводити свою перевагу. Поставлені завдання слід реалізовувати - не важливо, хто суперник: Франція, Хорватія, Румунія, Ісландія або хто-небудь інший.

Потрібно не боятися, а виходити на поле як на останній бій, викластися на усі сто. Фоменко виконав величезну роботу, варто її гідно завершити.

Удома я хотів би бачити атакуючий футбол. Наші хлопці повинні забити якомога більше голів, щоб на матч-відповідь виходити із запасом, щоб в Парижі можна було грати від захисту. У Києві ні в якому разі не можна сидіти в обороні! У повну силу повинні працювати фланги, ударів повинно бути більше - а то останнім часом у збірній і в "Динамо" по воротах б'ють рідко.

Вірю, що Францію пройдемо. Хоча гра буде украй важкою. А ще час від часу подумки шкодую, що в Києві ми не дотисли англійців - зараз би нинішніх проблем не було", - цитує Яремчука "Високий Замок".

Коментарі ()