Головне

Федорчук: "Думаю, що поляки гратимуть з Англією з повною самовіддачею"

14.10.2013 17:30 268 0

Футболісти збірної України не будуть особливо думати про результат матчу Англія - Польща під час поєдинку із Сан-Марино.

Про це сказав півзахисник "Карпат" Валерій Федорчук, якого цитує офіційний сайт львівського клубу.

"Головне, що всі здорові й у хорошому настрої готуються до гри. Що ж до матчу Англія - Польща, результат якого може для нас мати важливе турнірне значення, то ми особливо про нього не думаємо і між собою не обговорюємо. Адже на його хід ми ніяк вплинути не можемо", - сказав він.

"Однак я думаю, що поляки гратимуть з повною самовіддачею. Вони ж професіонали, а далеко не кожен день випадає нагода зіграти на такому стадіоні, як "Вемблі". Тому я не думаю, що у складі збірної Польщі знайдуться футболісти, які будуть у грі просто відбувати номер", - додав гравець.

За словами Федорчука, також можна не сумніватися, що на трибунах "Вемблі" буде чимало селекціонерів перш за все англійських клубів, а значить, для багатьох гравців польської команди це буде можливістю потрапити їм на олівець.

"Та як би там не закінчився поєдинок у Лондоні, ми у першу чергу думаємо про свою гру. У будь-якому разі, якщо ми і посядемо друге місце, наша доля все одно буде у наших руках, і це найголовніше", - сказав Валерій.

Коментарі ()