Головне

Едмар: "До матчу з Сан-Марино ми готуємося дуже серйозно"

14.10.2013 12:32 229 0

Перешкодити українській збірній у досягненні позитивного результату у матчі з Сан-Марино може тільки недооцінка суперника

Таку думку висловив півзахисник збірної України Едмар, який розповів про те, з якими емоціями команда готується до останнього матчу відбіркового турніру чемпіонату світу.

"Сучасний футбол не прощає недооцінки суперника, тому і до матчу з Сан-Марино ми готуємося дуже серйозно. Ми не дивилися записи їхньої гри, але, в принципі, ми ще не забули і добре знаємо, як вони будуть грати", - запевнив він.

"І ставимося, повторюся, до гри дуже серйозно. Мабуть, перешкодити нам досягти результату може тільки недооцінка суперника" - підкреслив Едмар.

За його словами, у футболі може трапитись все що завгодно.

"Якщо Польща зможе відібрати очки у англійців, для нас це буде дуже добре. Ми будемо дуже задоволені. Якщо поляки зіграють від оборони, повірте, їх дуже важко буде обіграти", - розповів він.

"Всі хочуть потрапити на чемпіонат світу, і напевно, не варто вибирати когось, хто хоче цього менше. Франція і Португалія? Звичайно, це футбольні країни, і якщо вони не будуть брати участь у чемпіонаті світу - це, буде сенсація", - приводить слова Едмара dynamo.kiev.ua.

Коментарі ()