Головне

Десять гравців збірної України під загрозою дискваліфікації

12.10.2013 12:48 224 0

Цілком імовірно, що українцям доведеться грати ще два кваліфікаційні матчі - в рамках плей-офф до ЧС-2014, тоді як станом на сьогодні одразу 10 збірників "висять" на картці.

Захисник київського "Динамо" Хачеріді в переможному матчі з поляками вчинив розумно, заробивши попередження. Тепер він пропустить гру із Сан-Марино, де й без Євгена маємо впевнено брати три очки, зате загроза дискваліфікації над ним вже не висітиме.

Натомість 10 інших гравців команди Фоменка ризикують пропустити найважливіші поєдинки. Повний список має такий вигляд: Олег Гусєв, Анатолій Тимощук, Микола Морозюк, Євген Селезньов, Тарас Степаненко, Руслан Ротань, Артем Федецький, Марко Девіч, Едмар, Ярослав Ракицький.

З перелічених гравців в основі збірної України в останній грі проти Польщі зіграли Степаненко, Ротань, Едмар, Федецький та Ракицький, а на заміну виходили Гусєв і Девіч. Також додамо що після харківської зустрічі до лав "синьо-жовтих" повертається Олександр Кучер, дискваліфікований на одну гру за жовту картку в матчі з Англією, пише football24.ua.

Коментарі ()