Головне

Бубка: "Моє прагнення популяризувати олімпійські цінності та важливість спорту залишається непохитним"

10.09.2013 21:00 300 0

У вівторок, 10 вересня, під час 125-ї Сесії Міжнародного Олімпійського Комітету в Буенос-Айресі (Аргентина) було обрано нового президента МОК.

Ним став Томас Бах.

Відразу після завершення виборів кандидат в президенти МОК Сергій Бубка привітав Томаса Баха із сьогоднішньою перемогою.

 "Хочу привітати Томаса Баха із сьогоднішньою перемогою. Це - надзвичайно важливий час для Міжнародного Олімпійського Комітету. Впевнений, що Бах продовжить ту велику роботу, яку розпочали президент Самаранч та президент Рогге", - зазначив Бубка.

"Я зустрівся із президентом Бахом на початку квітня і ми домовилися, що після цих виборів усі будемо працювати разом на благо Олімпійського руху", - додав він.

Бубка підкреслив, що він з Бахом має спільне бачення пріоритетів, а саме – олімпійський рух, що продовжує розвиватися та доводити важливість спорту в світі.

"Незважаючи на те, що я трохи розчарований тим, що не був обраний цього разу, моє прагнення пропагувати олімпійські цінності та важливість спорту залишається непохитним", - заявив президент НОК України.

"Я пишаюся своєю кампанією і тим, що мав честь представити свої ідеї членам МОК", - приводить слова Бубки офіційний сайт Національного олімпійського комітету України.

Коментарі ()