Головне

Гру Україна - Сан-Марино будуть охороняти 500 мілціонерів

05.09.2013 20:16 305 0

До охорони громадського порядку під час футбольного матчу збірних України та Сан-Марино на "Арені Львів" 6 вересня буде залучено 568 працівників органів внутрішніх справ та військовослужбовці внутрішніх військ. -AAA+
Про це 5 вересня повідомляє ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області.

За інформацією, отриманою від представників стадіону "Арена Львів", для вболівальників збірної футбольної команди Сан-Марино передбачено 100 квитків на перегляд матчу. Загальна кількість людей, які приїдуть для перегляду матчу на стадіоні "Арена Львів", становить приблизно 30 тисяч осіб.

З особовим складом органів внутрішніх справ, залученим до охорони громадського порядку, проводять відповідні інструктажі щодонедопущення протиправних дій з боку вболівальників футбольних команд, пише zik.com.ua

Напередодні футбольного матчу, 5 вересня, у приміщенні Львівського міського управління міліції відбулася зустріч з представниками фан-клубу, яким роз’яснили про відповідальність за вчинення протиправних дій.

Крім того, заплановано провести ще одну зустріч-нараду за участю правоохоронців і керівництва стадіону "Арена Львів" з метою організації охорони громадського порядку під футбольного матчу обох збірних.

Коментарі ()